}

Man-Fre: 07.00-16.00 , Weekend: Efter aftale

DØGNVAGT RING 51 91 91 51

DØGNVAGT
RING 51 91 91 51

EL RENOVERING I LEJLIGHEDER

Lejlighed el-renoveringer

Når man flytter ind i en lejlighed af ældre dato, har man tit brug for at få foretaget el-renovering af lejligheden, da der ofte er gamle og umoderne, eller ligefrem ulovlige el-installationer.

Det kan også være at du har boet i din lejlighed i mange år, og synes at den trænger til at få lavet el renovering, så du kan få nye og moderne el-installationer.

Forældede el installationer kan i mange tilfælde udgøre en decideret farerisiko. Fx kan de være årsag til at der opstår brand på grund af kortslutning i gamle stofledninger, eller kontakter.

En anden fare er at man kan risikere at få stød, når man rører ved installationer, hvilket kan være særdeles farligt, hvis ikke dødeligt især for børn.

Af denne årsag bør man altid sørge for at få tjekket sine gamle el-installationer igennem og få foretaget en el-renovering af dem, hvis der er tale om ulovlig el installation.

Hvis du vil være sikker på om dine el-installationer lever op til de gældende krav, kan du kontakte os, så kommer vi ud og laver et el-tjek. El eltjek giver et overblik over, om el installationerne er lovlige og sikre, eller om de er ulovlige og usikre, og derfor bør have en el-renovering.

Ved en el-renovering i lejligheder udskifter vi de gamle og ulovlige el-installationer og udskiftet med nye og moderne, der selvfølgelig alle holder de gældende lovkrav.

Og bagefter kan man glæde sig over at have nye, flotte og funktionelle el-installationer – ligesom du kan være 100% forsikret om at alle dine nye installationer lever op til alle lovkravene.

Alle former for el renovering i lejlighed

Hos Holmen El & Teknik udfører vi enhver type af el-installationer og nyt el i lejlighed i forbindelse med el-renovering i lejligheder. Arbejdet med el renovering af lejligheder kræver en autoriseret el-installatør, og det er vi naturligvis her hos Holmens El & Teknik.

Man skal aldrig give sig i kast med selv at prøve at foretage el renovering i sin lejlighed på sine gamle el-installationer. Det er nemlig dels både farligt, og kan forårsage personskader og materielskader, og dels er det faktisk også ulovligt for folk, der ikke er autoriserede el-indstallatører at rode med diverse el-kabler og el-tavle.

Hvis du går med ønsker om at få foretaget el-renovering af lejlighed, så vil vi råde til at det allerførste skridt, du tager på vejen at du sætter dig ned og laver en grundig plan over, hvad du kunne tænke dig af få el-renoveret i lejligheden.

Det kan være at du bor sammen med én og I har gået og tænkt at det fx kunne være rart med varme i gulvet på badeværelset, så I undgår at få kolde fødder, når I går ud af badet.

Det kunne også være at I synes det er irriterende med duggede spejle efter badet – det findes der også en løsning på i samme dur som med gulvet, kan man få installeret varme bag spejlet, så det ikke dugger.

Det kunne også være en håndklædevarmer, eller en kontakt, der slukker alt lyset i lejligheden på én gang – eller simpelthen bare en nyrenovering af alle de gamle stikkontakter og afbryderkontakter. Ligemeget, hvad I måtte have af ønsker i forbindelse med el-renovering af lejlighed, kan der som regel findes en god løsning på det, som I vil få glæde af mange år fremover.

Husk at værdien på din lejlighed faktisk stiger, når du får udført el-renovering af din lejlighed, da det betragtes som forbedringer, som i mange tilfælde lægges til salgsprisen, når du engang skal sælge.

El opgave med flotte lamper

El-renovering foretaget i lejlighed på Frederiksberg

Læg en plan over jeres ønsker og behov ifm. el-renovering af lejlighed

I første omgang er det vigtigt og en god idé at lægge en plan med ønskerne, og måske endda lave en tegning over alle lejlighedens rum og hvor el-installationerne befinder sig, for at få et overblik over dem.

Ud fra den, kan man så også bedre se om der er nogle kontakter, der måske ville sidde bedre et andet sted, eller om der skal installeres nye kontakter på steder, hvor det giver mere mening i forhold til, hvor I har fx jeres tv, eller lignende. Når planen og ønskerne er færdig, er det nemmere at indhente et tilbud på den ønskede el-renovering af lejligheden.

Holmens El & Teknik Aps blev stiftet i 2018, og vi har stor erfaring med renovering af elinstallationer. Vi er beliggende centralt i København, men kører ud i hele Storkøbenhavn.

Gode grunde til at få foretaget el renovering i lejlighed:

  • Sikkerhed for at alle el-installationer er lovlige
  • Flotte og moderne el-installationer
  • Sikkerhed for at der ikke opstår brand pga. kortslutninger
  • Undgå at nogen får utilsigtet stød pga. gamle el-installationer
  • Ingen problemer med forsikringsselskaberne, da der er dokumentation på alt
  • Mulighed for at rådføre sig med vores elektrikere omkring den bedste løsning
  • Alt dokumentation der udarbejdes sendes pr. mail, så det kan bruges senere hen
  • Værdien på lejligheden øges

Skriv til os
allerede i dag

Vi vender altid tilbage indenfor 24 timer.

Er der tale om en hastesag, så ring gerne på
51 91 91 51