}

Man-Fre: 07.00-16.00 , Weekend: Efter aftale

DØGNVAGT RING 51 91 91 51

DØGNVAGT
RING 51 91 91 51

UDENDØRS BELYSNING

Praktisk udendørs belysning

Den mest almindelige årsag til at have udendørs belysning er selvfølgelig for at kunne se, hvor man går, når det er mørkt. Det er den helt lavpraktiske funktion, som udendørs belysning har. Her er formålet at have en god belysning rundt om huset, så man kan orientere sig og se om der ligger noget, man kan falde over, eller om der skulle være glat, når det er vinter.

Udendørs belysning har også den fordel at du ikke behøver at tænke på at tænde og slukke lyset, og derudover sparer du også penge på strøm, da lyset kun er tændt, når det er nødvendigt. Så det er slut med at lyset brænder hele natten, fordi man har glemt at slukke det.

Lampens sensor registrerer bevægelse og så tænder den i et vist antal sekunder som man selv kan indstille, hvorefter den slukker igen. Dette er med til at spare på elregningen, da man ikke får brugt unødig strøm ved at have lamper tændt, som man ikke har behov for.

Udendørs belysning som prævention mod indbrud

En anden praktisk og nyttig funktion, som udendørs belysning har, er som indbrudsprævention.

Det har nemlig en rigtig god præventiv effekt og kan skræmme de fleste tyveknægte væk, hvis lyset pludselig tænder, idet de nærmer sig fx dit hus, terrasse, eller indkørsel m.v.

En anden mulighed, man kan benytte sig af, når det kommer til indbrudsprævention er en sensor, der kan registrere lydniveauet. Med en sådan sensor, kan man fx indstille lampen til at tænde, når mørket falder på, og slukke igen om morgenen, når det begynder at blive lyst.

Denne løsning bliver især brugt af virksomheder, der har behov for at have bygninger eller indkørsler m.m. belyst hele natten som en præventiv funktion mod indbrud.

Ny billig el tavle udført af vores dygtige elektriker

Belysning som hygge i haven

Flere og flere får installeret forskellige former for udendørs belysning i haven, med det formål at give en hyggelig atmosfære, når man går rundt i haven om aftenen.

Især terrassen, hvor man ofte sidder til langt ud på aftenen om sommeren, giver det en god stemning med nogle flotte udendørs lamper placeret de rigtige steder. Her kan man med fordel fx få installeret nedgravningsspots, eller spydlamper.

Det er dog noget, man skal lade elektrikeren om at gøre, hvis man vil have et godt slutresultat, som også lever op til gældende krav om udendørs belysning.

Det kunne også være at man har et vandbassin med et lille springvand, der skal oplyses. Så kan man sidde om aftenen og nyde det hyggelig syn fra stuen, udestuen eller terrassen.  

Det ser både elegant ud og er med til at give en hyggelig stemning, som man kan sætte pris på, når man går tur i sin have eller, når man har gæster på besøg, eller holder fest.

Belysning i indkørslen

Det er en rigtig god idé at have udendørs belysning i indkørslen, da det jo selvfølgelig er vigtigt at kunne se, hvor man kører, og om man kører ind i noget. Men også for den præventive effekt.

Derfor er belysning i indkørslen meget populært at få monteret enten på husets murværk eller garagens træværk. Desuden kan man også vælge en løsning, hvor man får sat små lamper op langs indkørslen.

Udover at give god belysning op langs indkørslen til huset, giver det også en hyggelig stemning. Der findes flere forskellige løsninger her, som også kommer an på om det er på fliser, grus eller græs at lamperne skal installeres på.

Gode grunde til at benytte denne service:

  • Sørger for at du kan se udendørs, når det er mørkt
  • Oplyst indkørsel så du kan se, når du kører bilen ind
  • Virker som prævention mod indbrud
  • Skaber hyggelig stemning i haven

Skriv til os
allerede i dag

Vi vender altid tilbage indenfor 24 timer.

Er der tale om en hastesag, så ring gerne på
51 91 91 51