}

Man-Fre: 07.00-16.00 , Weekend: Efter aftale

DØGNVAGT RING 51 91 91 51

DØGNVAGT
RING 51 91 91 51

Har du købt hårde hvidevarer og skal strømmen tilsluttes?

Hårde hvidevarer bliver udskiftet som aldrig før. Danskerens købelyst er kommet tilbage og vi køber hårde hvidevare som aldrig før:
Komfure, vaske-, opvaskemaskiner, Quooker og tørretumblere.
Er bare nogle af de produkter som de elektriske varehuse sælger i store mængder.
Men ved du som forbruger hvordan du tilslutter dit produkt? Hvis svaret er nej, så læs denne artikel.

Hos Holmens El & Teknik kan vores dygtige elektrikere vejlede, tilslutte og hvis der er brug for det også reparere stort set alle typer mærker.

Komfur tilslutning af strøm

Reparation af hårde hvidevarer?

Er dit hårde hvidevare produkt gået i stykker og ønsker du ikke allerede at skulle investere i et nyt? Holmens El & Teknik også hjælpe dig med at reparere af dit allerede købte produkt.
Typisk kan ens produkt faktisk laves uden de store økonomiske omkostninger.

Ofte er det et varmelegeme i f.eks. en vaskemaskine får hele maskinen til at gå ned. Eller en defekt effektregulator i et komfur der gør at ens kogezoner ikke fungere korrekt.

Vi arbejder tæt sammen med de bedste leverandører (Tridan) af reservedele til alle fabrikater, om det er industrimaskiner eller privat maskiner.

Så er vi klar til at hjælpe dig!

Reparation af hårde hvidevarer

Hvorfor bruge os?

Hårde hvidevare el tilslutning ulovligt

Vi tager gerne ansvaret på vores skuldre og sikre at dit produkt kommer til at virke 100% og lever op til dine forventninger.
Hos Holmens El & Teknik ApS ser vi desværre mange el installationer som er udført ulovligt.

F.eks. forkert valg af samlemuffe i samledåser eller placeret ude under f.eks. vasken til opvaskemaskinen eller vaske- / tørretumbleren der er lavet af uautoriseret (gør-det-selv).

Det kan være farligt at tilslutte en hårde hvidevare til en el installation der ikke lever op til gældende lovstandarder.

 

Husk forsikringen dækker ikke hvis du selv har monteret produkt forkert!

 

Derfor mener vi  selv at være den helt rette partner til at hjælpe dig, med at få dit produkt tilsluttet på en sikker, hurtig og enkelt måde.

Holmens El & Teknik er placeret centralt på Frederiksberg C og vi har derfor gode muligheder for at dække Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi lover at hvis du ringer til os, om hjælp til tilslutning af strømmen, så er vi klar til at hjælpe dig inden for max. 24 timer.

 

 

 

 

Hvis du ønsker det kan vi også tage det gamle med, når vi går.

 

Holmens El og Teknik hjælper inden for max 24 timer

Ring eller skriv og lad os hjælpe dig godt videre.

 

Logo Hvid Baggrund