}

Man-Fre: 07.00-16.00 , Weekend: Efter aftale

DØGNVAGT RING 51 91 91 51

DØGNVAGT
RING 51 91 91 51

Søgning

Du kender det måske selv, at du går ind på Google og søger på “Billig elektriker i mit område” og så begynder frustrationerne, for hvem skal man dog vælge?

Det kan være rigtig svært at gennemskue, men Holmens El & Teknik ApS vil gerne forsøge at give dig et par tips til hvad det er, du skal holde øje med, når du vælger din næste elektriker.

Priser

Prisen for en elektriker i København kan svinge meget. Typisk vil du ved at besøge firmaets hjemmeside kunne finde et menupunkt der hedder “Priser“, men det er desværre ikke alle elektriker firmaer, der vælger at oplyse prisen. Her er det en god idé for dig som kunde at tænke dig godt om. Kan der være en grund til at virksomheden ikke vælger at være åben omkring deres priser? 

Det er altid en god idé at finde ud af hvad timeprisen er, og om der evt. er nogen tillæg såsom miljøafgift, servicevogn, startgebyr, parkering osv. Få altid dette på skrift, så der ingen slemme overraskelser kommer, når fakturaen pludselig tikker ind efter arbejdet er udført. 

Du skal som kunde også tænke over om du ønsker at få udført arbejdet på almindelig timepris, eller som et tilbud. Det er vigtigt at du er klar over at hvis virksomheden laver et tilbud, er man nødt til at være sikker på at man har beregnet nok tid ind, hvis der skulle opstå noget uforudset, som der meget let kan komme, når vi snakker om elektriske installationer. Hvis du derimod vælger at få det lavet på timepris, er det selvfølgelige vigtigt at du har styr på hvor meget tid der medgår, her skal du være klar over at tid til hentning af materialer og kørsel ud til dig, er tid du skal betale for.  

Anmeldelser

En anden ting der er vigtig at kigge på, er om du kan finde nogle anmeldelser omkring virksomheden på f.eks. Trustpilot.dk / Google eller Anmeld-Håndværker. Det kan være med til at give dig en indikation på om virksomheden er til at stole på, eller om du skal finde en anden. 
Du skal dog som kunden være opmærksom på at indenfor elektriker virksomheder er der normalt ikke så mange anmelderser. Der er intet dårligt i det, hvis en virksomhed har 0 anmeldeser, det skyldes oftest bare at virksomheden ikke opfordrer sine kunder til at anmelde dem. Er der derimod en masse negative anmeldser, så er det en god idé at se på datoen og læse mindst to af disse for at danne dig en mening. Virksomheder forbedrer sig hele tiden.

Er du tilfreds med arbejdet bagefter, så tøv ikke med at dele din oplevelse, så du kan hjælpe andre næste gang de søger efter en god elektriker. 

Kommunikation

Når du har fundet et par virksomheder, du tænker at tage kontakt til for at høre nærmere og beskrive din el opgave, så er det altid godt at fornemme om der er “kemi” mellem dig og virksomheden. Bliver du taget godt imod? Forsøger personen i den anden ende af e-mailen at sætte sig ind i dit problem og ønsker de at hjælpe dig? Eller bliver du spist af med at du må ringe i morgen i åbningstiden. Du skal som kunde forvente en god dialog med den el-installatør virksomhed, du vælger, da det ofte er nogen menneske,r man har stor tillid til, da mange efterlader en nøgle til elektrikeren, så han kan udføre arbejdet, når man selv er taget på arbejde. 

Husk altid at aftale tingene forud for arbejdet og få dem på skrift. Bed om at få en ordrebekræftelse på arbejdet. Husk at hvis du siger “ja” til ekstra arbejde, så kommer der en uforudset regning. 

Vi håber at du finder den rette elektriker til din næste opgave.Holmens El & Teknik ApS