}

Man-Fre: 07.00-16.00 , Weekend: Efter aftale

DØGNVAGT RING 51 91 91 51

DØGNVAGT
RING 51 91 91 51

RENOVERING AF EL-INSTALLATIONER

Renovering af el installationer

Står du overfor at skal have foretaget renovering af bygninger af ældre dato? Gamle bygninger har meget ofte forældede el-installationer, så når der skal renoveres er det ikke bare en god idé, men direkte lovpligtigt at der samtidig foretages renovering af el installationerne. Gamle el installationer udgør en stor farerisiko, derfor skal de udskiftes hurtigst muligt. Bliver de ikke renoveret, kan man risikere at få stød, når man bruger installationerne ligesom det kan være årsagen til brand. Fx udgør gammeldags stofledninger stor risiko for kortslutninger og brand.

Hvis der ikke er blevet udført et el-tjek ved købet, kan det være umuligt at vide, om de elektriske installationer lever op til kravene. Det kan både være farligt og blive et spørgsmål om forsikringsdækning, hvis der er ulovlige elinstallationer.

Hvis man vil vide om sine el installationer lever op til de gældende krav kan man henvende sig til os og få udarbejdet et eltjek. El eltjek giver et klart overblik over, om el installationerne er lovlige eller ulovlige, og hvilke der skal udskiftes under en renovering.

Ved en renovering af el installationer, vil gamle og ulovlige el installationer blive udskiftet med nye, der lever op til gældende lovkrav, og bagefter kan man være sikker på at alt er som det skal være ifølge lovkravene.

Hos Holmens El & Teknik foretager vi renovering af el installationer og laver ny el i hus og lejlighed. Desuden foretager vi også virksomheds el renoveringer i fx caféer og restauranter samt butik & kontor og offentlige institutioner. Renovering af elinstallationer kræver altid en autoriseret el-installatør, og det er vi her hos Holmens El & Teknik.

Holmens El & Teknik Aps blev stiftet i 2018, og vi har stor erfaring med renovering af elinstallationer. Vi er beliggende centralt i København, men kører ud i hele Storkøbenhavn.

Ny billig el tavle udført af vores dygtige elektriker

El-tavle af ældre dato

Gode grunde til at benytte denne service:

  • Øger sikkerheden for at der ikke opstår brand.
  • Undgår at nogen får utilsigtet stød.
  • Ingen problemer med forsikringsselskaberne, da der er dokumentation på alt.
  • Mulighed for at rådføre sig med vores elektrikere omkring den bedste løsning.
  • Alt dokumentation der udarbejdes sendes pr. mail, så det kan bruges senere hen.

Skriv til os
allerede i dag

Vi vender altid tilbage indenfor 24 timer.

Er der tale om en hastesag, så ring gerne på
51 91 91 51