}

Man-Fre: 07.00-16.00 , Weekend: Efter aftale

DØGNVAGT RING 51 91 91 51

DØGNVAGT
RING 51 91 91 51

Har du tjekket om dit HPFI relæ er sikker?

Mange glemmer at trykke på den lille ”test” knap på HPFI relæet og det kan være fatalt hvis en i husstanden skulle komme i kontakt med en elektrisk ledende del (få stød). Så skal dit relæ i eltavlen slå fra automatisk, hvis det ”fornemmer” at et menneske eller et kæledyr får stød.

Ca. 7000 får stød:

Mange tænker ikke over dette før det er for sent. Hvert år kommer ca. 7000 danskere på skadestuen som følge af elektrisk stød. Tallet er dog langt hører da der findes et stort skyggetal på området. Det er dog vigtigt at man sikre sin elinstallation i hjemmet eller i virksomheden man arbejder på. Et elektrisk stød igennem kroppen forårsager mange skader og selvom man ikke tænker at det var så slemt, kan mange af bivirkninger først komme senere hen i livet. Så tag det altid alvorligt og søg nærmeste skadestue.

Få tjekket dit HPFI:

Vi har derfor hos Holmens El & Teknik ApS lavet et åbningstilbud. Hvor vi kommer ud og med markedets bedste måleinstrumenter og tester om dit relæ slår fra som det skal.

Avanceret måleinstrument til elektriker

Ifølge den elektriske brancheforening TEKNIQ virker 3 ud af 10 HPFI relæ ikke som skal!

Få et godt tilbud på udskiftning af HPFI relæ

Åbningstilbud gælder t.o.m 31. august.

Hvordan foregår et HPFI skifte:

Når du får besøg af en af vores elektrikere, vil denne altid bede om lov til at slukke for strømmen kortvarigt. Da vores sikkerhedspolitik i Holmens El & Teknik klart foreskriver at der arbejdes uden spænding. Elektrikeren vil dog af sikkerhedsmæssige årsager stadig stå på en tyk gummimåtte og bære både L-AUS handsker og sikkerhedsbriller.

Et HPFI relæ som er let at komme til, tager ca 30-40 minutter at skifte. Efterfølgende vil elektrikeren teste det nye relæ for at kontrollere om alt virker som det skal. De resultater der måles vil blive indskrevet i vores KLS rapport, som efterfølgende sendes til dig på e-mail, som dokumentation på at du har fået udført en korrekt installation.

Kontakt:

Har du spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan enten ringe på 51 91 91 51 eller skrive igennem vores kontaktformular. Du selvfølgelige også velkommen til at skrive en kommentar til dette indlæg.

Elektriker København