Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik

Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores mål, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne privatlivspolitik igennem, som vil informere dig om vores håndtering af dine personoplysninger.

Hos Holmens El & Teknik ApS modtager vi blandt andet oplysninger om vores kunder, leverandører og jobsøgende.

A. Dataansvarlig:

Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:
Holmens El & Teknik ApS
Platanvej 5
1810 Frederiksberg C

Telefon nr.: 51 91 91 51
Mandag til fredag kl. 7:00 – 16:00.
E-mail: Kontakt@holmens-el.dk

CVR-Nr: 39315009

B. Kategorier af personoplysninger:

Hos Holmens El & Teknik ApS indsamler vi kun de nødvendige oplysninger om dig. Vi har nedenfor beskrevet de typer af oplysninger, som vi indsamler:
Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om dig:

Navn, adresse, mail, telefonnummer, betalingsoplysninger, leveringspunkt.

Derudover behandler vi:

  • Oplysninger om dine bestillinger af varer og tjenesteydelser samt leverings oplysninger.
  • Korrespondance med kundeservice og/eller andre medarbejdere.
  • Et unikt ID og oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon.
  • Din geografiske placering.

C. Vi bruger personoplysninger til følgende formål og med de nævnte behandlingsgrundlag:

Formål:
Administration af potentielle og eksisterende kundeforhold
Hvis du ønsker at blive kunde hos Holmens El & Teknik ApS, behandler vi de nødvendige oplysninger om dig med henblik på at:

  1. Levere din bestilte vare eller andre af vores produkter til dig.
  2. Sikre entydig identifikation af dig.

Når du er kunde hos os behandler vi dine oplysninger til brug for administration af aftalen herunder for at:

  • Sikre, at din/dine bestilte vare eller andre af vores produkter leveres til din adresse.
  • Modtage betaling for vores serviceydelse(r).
  • Identificere dig, når du kontakter os.
  • Holde dine kontaktoplysninger opdaterede.
  • Opfylde øvrige forpligtelser for dig eller os, der følger af aftalen og lovgivningen.

Eksempler
Eksempel: Du er en potentiel kunde
Hvis du kontakter os for at tale om din leverance, anvender vi dit navn, adresse og andre kontaktoplysninger til at lave et tilbud og kontakte dig.

Behandlingsgrundlag
Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.
Vores legitime interesser er at:

  • Sikre, at der ikke sker udlevering af oplysninger til andre end dig.
  • Kunne markedsføre vores produkter.
  • Sikre overholdelse af gældende lovgivning.

D. Opbevaring af dine personoplysninger:

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i punkt 3 ovenfor og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis. Nogle personoplysninger gemmer vi i kortere eller længere tid. Det gælder:

  • Bogføringsoplysninger (bl.a. fakturaer, tilgodehavender, betalingsoplysninger og lignende oplysninger som er nødvendige for at dokumentere vores bogføring).
  • Vi opbevarer personoplysninger krævet efter bogføringsloven i 5 år fra udløb af regnskabsåret.
  • Vi opbevarer personoplysningerne op til 1 år, efter du er stoppet som kunde.
  • Oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside og ved brug af vores digitale tjenester (f.eks. fra cookies, IP-adresser, apps mv.) og informationer om markedsføringsmateriale vi har sendt.
  • Vi opbevarer personoplysningerne i den tid det måtte være relevant for vores markedsføring.

E. Dine rettigheder:

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekalde dit samtykke for eksempel ved at ringe til os. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du for eksempel har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde. Det afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet via salg@eviteqshop.dk. Vi bestræber os på, at løse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, kan du klage til den lokale databeskyttelsesmyndighed. I Danmark er dette Datatilsynet, https://www.datatilsynet.dk/.

F. Ændring af vores privatlivspolitik:

Denne privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den.

Denne privatlivspolitik er gældende fra 24. juni 2018.

Afsnit om privatlivspolitik sidst opdateret: 22.06.2018


Hjemmeside

Hvem er vi:

Vores webstedsadresse er: https://holmens-el.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det:

Kommentarer:

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier:

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitets data (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitets data fra billeder på webstedet.

Cookies:

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder:

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data:

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data:

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data:

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Vores kontaktinformation:

Firma: Holmens El & Teknik ApS
Adresse: Platanvej 5 1810 Frederiksberg C
Telefon nr.: 51 91 91 51
E-mail: Kontakt@holmens-el.dk
CVR nr.: 39315009

Denne privatlivspolitik er gældende fra 24. juni 2018.

Afsnit om hjemmeside sidst opdateret: 22.06.2018